De Zwaan Metaal – Dordt B.V.
 
Advies nodig?+31 (0)78 6160855

Retourneren

Retourneren bedrijven

Neem voor het aanvragen van een retour altijd contact op met onze klantenservice.

Retourvoorwaarden
Ben je niet tevreden met onze producten? Of is jouw bestelling kapot of incompleet bezorgd? Neem contact op met onze klantenservice.

Terugbetaling
Nadat wij jouw retour ontvangen hebben en gecontroleerd hebben of het aan de voorwaarden voldoet, sturen wij een creditfactuur. De betaling wordt daarna binnen 30 dagen teruggestort.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Retourneren consumenten
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via onze klantenservice. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Waarom De Zwaan Metaal – Dordt B.V.?

  • Meer dan 60 jaar praktijkervaring 
  • Spoed reparatie mogelijk
  • Sterk in spuitlagen
  • 6 spuitprocessen
  • Moderne bewerking machines
  • Alles in eigen beheer

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Bel ons!
Voor technisch advies? Neem dan contact met ons op. We adviseren je graag .

  • Uitgebreid betaalgemak: